Interpolis beloont Bedrijventerrein De President

Tuesday 10 September 2024

Op dinsdag 3 september ontving parkmanager Rob ten Bok namens de Vereniging Parkmanagement De President een cheque ter waarde van € 3.418,88 van Interpolis.

"Een prachtig bedrag waar we heel blij mee zijn. Wij zullen dit gebruiken voor verdere veiligheidsmaatregelen op het terrein", aldus Rob ten Bok.

Deze uitkering is onderdeel van een grotere beloning die Interpolis heeft uitgereikt aan bedrijventerreinen met een KVO-B-certificering en proactief cameratoezicht. Dit bedrag is een beloning voor de vermindering van schade op deze terreinen. 
Door de samenwerking tussen de vereniging en Interpolis ontvangen wij als vereniging deze uitkering. Ondernemers op De President die hun brand-/opstalverzekering bij Interpolis hebben afgesloten, ontvangen een korting op hun polis.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark